Nej.

Jag är inte så känslolös som jag verkar. Jag har bara svårt för att få fram rätt ord och uttrycka mig rätt. Jag kom på att jag har ganska svårt för att ta in känslan... (Fan vad fel det lät Ö.Ö) Men jag tror inte att jag ger mig tillräckligt mycket tid. Jag tror att jag ger upp för snabbt. Tänker att "det är inte den rätta" osv. Men så kom jag på att det behöver inte va "den rätta" när man är femton och ska fylla sexton. Så jag ska försöka släppa "tänk om inte" tankarna och köra på för fullt! (Det lät också fel... xD) Men nu ska jag sova.


Kvällsmat och dagens låt.

Mamma och pappa håller på att riva ner vårt finrum och tv rummet. Snart ska dom börja med hallen också. Så fint vårt hus kommer bli sen med undantag för mitt rum då (men det ska vi också göra om) och toaletterna... Men i alla fall så var dom för lata för att laga mat så dom beställde hem pizza. Usch, efter jag har ätit det känner jag mig alltid tjock xD men gott är det så wath the fuck ;) Senare kanske det blir fruktsallad. Mamma vill ha sån, fastlagsbulle eller hur det stavas men jag hoppas på fruktsalladen... Det är godare. Detta kunde bli en kort text om man kollar på vad jag skulle skriva om så nu får jag sluta. Dagens låt:

Evanescence – Good Enough

och hejdå.

Btw, jag ska fixa en ny hejdå bild eftersom 1. jag hade den på min förra blogg och 2. den matchar inte i färgen.


Pannkakor!Jag lagade pannkakor innan,.. FATTA hur goda dom blev! Maha, sen skulle jag läsa SO (andra världskriget) men det failade... Så det blev datan igen... Och det kommer jag ångra. Men men,.. Det är mitt problem.
Vad har ni gjort ni idag?


God morgon!


(osminkad och nyuppstigen...)

Här sitter jag i köket, äter en macka och är smått deprimerad över att det fortfarande snöar... Jag vill inte att det snöar såhär mycket imorgon, för då måste jag cykla till gitarr lektionen och sen till dansen innan jag ska hem... Inte kul... Men men, hoppas att det blir vår snart.
Btw, jag kommer nog inte blogga lika mkt nu för vi ska börja med alla nationella prov nu och jag ska försöka höja mig i alla ämnen typ... Men jag ska göra mitt bästa tills jag tröttnar ;)


Vid vintergatans slut!

Idag så gick första avsnittet av "Vintergatans slut" på ettan. Jag hade tänkt se det men vi skulle äta då MEN! sån tur är så har vi en inspelningsbar digitalbox *status* så jag spelade in det. Så har jag något att göra imorgon. Jag bara tycker att det är lite coolt att jag har varit i inspelningsstudion som faktiskt ligger/låg här i Ystad. Min klass spelade till och med in en kortfilm där. Klå det ni! 

http://svtplay.se/t/122807/vid_vintergatans_slut


Idag

Idag har jag varit jätte trött. Jag vet inte varför, men jag var det igår kväll med. Förlåt Dimon för det. Så idag har jag legat och slappat, tittat på Mupparna i rymden och lyssnat på musik. Nu ska jag snart upp och hjälpa till med kvällsmaten om jag orkar asa mig ifrån mamma och pappas sovrum (där vi för tillfället har våran stationära dator) upp till köket...
Det blir ingen bild på mig idag eftersom jag inte orkade fixa mig idag. Men ni ska få dagens låt i alla fall.

Tenth Avenue North – By Your Side (jag la in ltar på min iPod och så hittade jag denna låter som jag tydligen har haft på datan utan att veta om det...)

Jag tror att det var allt... Annars lägger jag upp ett nytt inlägg senare ikväll.


Hej

Så, detta är altså min nya blogg. Jag vet inte, men nu verkar det inte som att den fungerar. Men vi får väl se om det blir bättre sen. Okej... Jag försöker fixa designen, men eftersom jag inte kan se sidan blir det nog inte så bra nu. Det får helt enkelt bli en överaskning. Hej så länge!


RSS 2.0