hej

Träffade Felicia i Malmö idag. Kul var det. men jag orkar inte skriva emr nu xD

POSSSS

Thats when I come home

Hemma igen bitcheeees!
Men innan jag kom hem han jag göra en del saker till. Som att åka till GeKås i Ullared. Det ni ;) Där handlade jag för ca 1500 :- HAHA! Men jag orkar inte skriva vad allt var. Men det var typ smink, kläder, en skiva, två filmer och lite annat :)

Jag har tältat också :D Med Tova. Det var mys, för det regnade jätte mycket! Elle ja, det var kul till man vaknade på morgonen och halva täcket var vått... Men aja, sånt får man stå ut med ;)

När jag kom hem så slängde jag in väskan genom dörren och duschade så cyklade hela familjen till några vänner som bjöd på kvällsmat. Men jag stannade inte så länge, jag fortsatte till några andra vänner och kollade på skräckfilm. Trevligt trevligt :)

Men maintenant så ska jag äta och senare ska jag kolla på Inception! Tagg ;)

//MatildaWitting

Live from outer space!

Eller i alla fall Halmstad. Men det är minst lika bra! Om inte bättre till och med. Jag ska inte skriva så mycket. Det räcker att jag lägger upp en del oredigerade bilder (eftersom det är semester så orkar jag inte göra det) på denna fina stad och länkar till en del sköna låtar som acosierar till Tylesand. Här kommer det:


After Beach


Hur stor respekt har man inte om man har en vän från Halmstad?


Fin strand. Det ni ;>


Birds flying high... You know how I feel... Fin strand igen.

Så. Nu har ni fått lite av min sommarkänsla hoppas jag. Några låtar bara, sen är ni så gott som sidan om mig.

Här kommer alla känslorna-Per Gessle (eftersom han äger ett hotell här)
Strand Tylesand-Basshunter (gissa varför...)
Trubaduren-Magnus Uggla (han sjunger Tylesand)

Känner ni någon Halmstad feeling än?

Annars får ni lite Hallänska också

göekböek (gurkburk)

Puss och kram nu då ;)

(min mobil laddades ur och vi glömde laddaren)

We got no money!

Men haha! För just nu är det inte sant, för jag har visst pengar. Vi från hus och park gruppen på mitt jobb får exakt all pant från alla burkar och flaskor som folk slänger. Så idag var vi på ICA och pantade hälften av alla burkar och flaskor (allt gick inte in i bilen...) Så jag, Ola och David har tjänat 100:- vars idag. Bara genom pant! Men jag kan ju säga att man luktade inte gott när man kom hem... Typ gammal baksmälla ;)
Och på tal om sprit och sånt skulle ju detta inlägget handla om just det. Smått berusade och stupfulla människor. Haha... Den första händelsen var för några dagar sedan när jag och Hanna var på International street market här i Ystad. Så satte vi oss på en bänk och rätt som det är så sitter det två killar brevid oss. Och Jag skämtar inte! Hade dom ställt sog på varandras axlar hade dom sägert varit fyra meter långa! Helt galet! Men i alla fall så "trodde" dom att vi var typ tjugo! Och undrade om vi skulle hänga med och ta en öl men NEJ! Eller hur Hanna ;) Klockrent svar.
Andra saken. Jag var i världens bästa sommarstad (tål inte att diskuteras, för jag har rätt!) Tylesand. Tova och jag gick på stranden och
-Hallå era glidare! Vill ni hänga på oss? Sa typ fem killar. Eller ja, en sa det fem var med på det. Och visst, gärna för oss. Vi hade inget annat för oss.
Vad var det? En halvtimme senare? Så sitter jag och Tova med en pojke named Jocke som däckade i en buske bakom en kiosk. HAHA! Ganska epic... Men han var söt och snäll och trevlig. Han sluddrade inte ens när han pratade och det är lite status ;)
Men ja, vi satt där med honom i säkert två timmar. Och de andra killarna (ca nio stycken vid den tiden) tyckte att han gled som fan! För dom nio killarna hade tre tjejer medans deras däckade kompis låg med två (HAHA vad fel det lät, men ni fattar).

Det var nog allt. Jag måste sova nu. Jobb imorgon och senare ska jag till Sövde amfiteater och kolla på nån Johan som sjunger Queen låtar. Tagg på det.

Godnatt era sömntutor!


Addicted to material!

Bara för att över texten (jag är alldeles för trött för att tänka på vad det heter och detta kommer bli en flummig text) inte ska bli för random så ska jag lägga upp en top fem lista på mina wants just nu.

Eye lash w feathers #44 Black, StargazerNågra insane lösfransar från shock.se


iPhooone!  eller greenheart (sonyericsson hazel)  


Smink, smink, smink...

Precis! Ett stativ till min lille Nikon.

Och till slut

GLAAAAAAAAAAASS! Så nu ska vi cykla (pust och stön för det orkar jag inte egentligen) till kiosken för att glassa med glassen i glasen ;)

Den ordningen på vad jag vill ha är inte i ordning och inte helt genomtänkt. Det är bara några saker som jag har tänk på de senaste dagarna. Ja... Det var allt för denna gången (HAHA! Nästa inlägg får handla om småberusade och stupfulla människor, påminn mig om det).

Poss!

Walking on a dream...

Hallå!

Nu blir det stranden med Hanna Den Bästa Jacobsson! Innan åt vi en polsk gryta på International Street Market. Detta blir ett kort osynkornserat eller wtf man säger inlägg. Och kommentera om ni vill att jag ska skriva om två knasiga långa personer som försökte ragga på mig och Hanna innan.
Imorgon blir det jobb sen direkt till Halmstad i vå dagar, hem sen Halmstad igen.


No need, but hell do I like it!

På jobbet har vi snackat en del om onödig fakta så jag var tvungen att kolla på en hemsida med just onödig fakta. Där står såklart en massa onödig fakta. Till exempel att en grisorgasm varar i 30 minuter, Charlie Chaplin är den artisten som har fått flest beundrar brev i hela världen, kattfiskar har över 27000 smaklökar, koalor gråter för att försvara sig själv resten får ni kolla upp själv här

jag ska göra om designen


Oh God! Give her some IQ!

Åh... Det var längesen... På den gamla goda tiden du vet ;) HAHA! Nä men ja...

Jobbdag idag med, men nu är det dags för fredags kos! Eller hur det stavas om man ska säga det på Norska. HAHA! Jag lovar att jag inte är totalt superdupermegabaoutatrött...
Ikväll så kom min kära farmor på besök och med sig hade hon hennes son, pappas bror, min farbror och mammas svåger. Så man kan ju säga att vi har huset fullt nu ;) HAHA! Epic... (Om ni inte förstod så är det bara en person farmor tog med sig...)



Och jag är nyduschad=fint hår :) oredigerad bild=läskig...

Men i alla fall så såg jag en grymt rolig film! HAHA, ni kanske redan har sett den men i alla fall där --> * är den.

Nu ska jag gå iväg och äta efterrätt ;)

Puss och kram!


Come save me...

Sitter här med Anaïs som jag har döpt min gitarr till... Jag är trött... Ska sova snart men först en überfin bild på mig och min töjning:


Fyra millimeter nu då

Och jag lovar att jag inte är trött på bilden ;) Men nu ska jag typ sova. Bara nörda lite gura, UG (ultimate-guitar) och EC (emocore <- haha, jag vet... emojävel är jag ;) men ni gillart!) en stund till.


Oh, Kelsey!

Jag vill verkligen bli bättre på att ta bilder och redigera dem. Men jag har sadly enough inte Photo Shop... Eller jo, jag har det ju hemma och så men det funkar inte på min dator av okänd anledning. Så jag får köra på ett (för att vara hemladdat) bra (annars dåligt) redigeringsprogram som heter Gimp... Det kan du ladda hem här
Så jag har inte samma förutsägningar att göra toppenbilder som de som har PS.
Sen vill jag blil bättre på att ta bilder på människor, men jag är för feg för att fråga om någon vill "modellera" för mig. Och om jag väl får tag på någon som kan tänka sig att agera modell lär jag inte våga säga till hur jag vill ha dom... Bra jag är va? ;) Haha, men när jag åker till GeKås så ska jag köpa en foto-bok som jag kan ha som portfolio. Super härligt!
Bara för att jag har snackat lagom mycket om foto nu så ska jag lägga upp en bild som jag har tagit och som är oredigerad och sen samma bild efter redigering. Så kan ni säga vilken ni tycker är bäst. Ge mig gärna kritik, för det är bara så man kan bli bättre :)

Före


Efter


Inte så stora förändringar, men ibland behövs inte det ;)

Ska bara säga att Hanna Jacobsson rockar fett!


This Has Been Going On To Long...

Eller räknas tre och en halv dag som för länge? Nä jag skojade... Men nu är det tolv dagar kvar på jobbet då. Men snacka om att vi kommer få en del pengar i att bara samla pantburkar! Altså jag skämtar inte, vi har typ hur mycket burkar och flaskor som helst! Men det är niice! Behöver pengar... HAHA! Jag vill köpa en iPhone 4. Vad säger ni hom det?

Puss! <3


Say you don't want it!

Haha, jaag vet att ni tycker mycket bättre om att jag skriver överskrifter än tider ;) Nä men kommentera mer! Herregud det blir ju inte kul annars... Okej, jag ska inte säga något. Jag är sämst på att kommentera. xD

Idag var mer chill än igår. Dagen gick snabbare och så är det fredag ju ;)
Trodde inte att jag skulle orka med att skriva något men här sitter jag i alla fall och skriver. Det blir bara en kort totalt onödig text men skit samma... Jag kan säga att hela dagen har jag gjort rent på toaletter... Och det kommer jag antagligen göra i tolv dagar till... 5000 kronor, 5000 kronor... Tänk på det Matilda!

Godnatt eller ja... Ni som ska upp och jobba på en lördag... Till er andra, ha en fortsatt bra natt!


Hard work, work...

Usch ja,.. Det var lite smått jobbigt idag på jobbet. Jag vet inte hur jag ska orka med tretton dagar till! Usch... Men pengarna Matilda. Tänk på pengarna! Och erfarenheten men wtf... Jag vill hellre ha erfarenhet av att steka på stranden (H) HAHA!

Men jag fick en über sexig tröja och keps idag iaf ;) Det är status (Y)


Onödigt inlägg

HAHA! Men egentligen så var det inte så onödigt... För jag måste gå på dass!

Puss hej och jag är kass ;)


Första dagen på jobbet!

Ohjess! Matilda Witting har fått ett jobb! Dom ringde igår från komunen och sa att imorgon ska jag befinna mig på terassen på marsvinsholms teater



Jag vet itne riktigt vad jag ska göra där än... Det ska jag få reda på idag (Y) En sak med jobbet är att det blir inget Tylesand för mig vecka 29. Men mamma och pappa var snälla nog att flytta semesterveckan en vecka så att jag också kunde hänga med :)

Såhär ser jag då ut denna arbetsdag:



Jeansshorts och en T-shirt (Y)


22.18

Hej alla (ca fyra pers) bloggläsare! Matilda här!
Idag ser jag ut som fan (på ett negativt sett) så det blir ingen bild (H) Haha, men jag ser ut som jag gör för att jag har cyklat 6,6 mil idag med Hanna. Vi cyklade lite längre än till bäddingestrand idag och hälsade på min morfar och hans fru Ingrid. Helt mysigt! Men nu är jag jättetrött... Jag däckar snart rakt ner i tangentbordet på min compaq... Inte bra! Så jag lägger ut en bild pååå:



AMANDAAAA! För att jag älskar henne så mycket och för att hon är bäst. Och för att jag kommer sakna henne massor när hon åker till Serbien :( <3

Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams


18.22

Nu är Matilda hemma igen! Men snart bär det av till en ny destination nämligen Loong Chiiiing! Haha det är en Kina restaurang i stan... Jag ska dit med Hanna, Oscar och förhoppningsvis Hampus. Så till kvällsmat blir det Kina mat och jag är galet sugen på en Fanta!

Innan jag drar iväg ska jag lägga upp den mycket eftertraktade top sju listan på mina sommarplågor :D

7. 5 Years Time - Noha And The Wales

6. Koka Kola Veins - The Tough Alliance

5. Leadstar - Timo Räisänen

4. My First Kiss feat. Ke$ha - 3OH!3

3. I'd Rather Be With You - Joshua Radin

2. Airplanes feat. Hayley Williams - B.O.B

1. Say You Don't Want It - One Night Only



Och här har ni videon till vinnarlåten :)


12.12

Just ja! Höhö (H)

Jag glömde dagens-strand-outfit-bild!



Kolla så snygg man är idag då ;) Och erkänn att jag har fått liiiiiiiite färg på benen 8)


12.03

Igår åkte mina kusiner hem till Skövde igen. Sadness...



Dom hade varit här ca en vecka  så nu var det dags för dom att åka vidare till Vilda Western! Eller ja, High Chaparall ;) Och nu bär det vidare till stranden för min del. Och senare lägger jag upp min top fem lista på mina sommarplågor :)


22.16

Gud jag dör!

Allting är så jävla awsome just nu! Haha okej det var inte sant... Värmen, stranden, vattnet kanske möjlighet till ett jobb i alla fall, sommaren och allt det man absolut inte kan klaga på!

Men sen har jag lite damp på programmen på min dator... Jag kan nämligen inte spela filmerna jag vill se på hur jag vill utan då måste jag ladda hem några program så att allting ska fungera... Som om jag inte har nog med program va? Haha, men optimisten som man är så vill jag ju se på filmen så då får jag väl ladda hem ett program till ;)

Jag kände att jag var lite smått tvungen att lägga ut något... Men en fråga till de personer som läser min blogg var ärliga nu. Vad tycker ni jag ska göra med min blogg? Typ sluta, blogga mer, läggga ut fler bilder, göra om headern? Något annat? Snälla säg :)


12.32

Höhö! Andra inlägget såhär bara! Det är lite coolt och ovanligt för min del... Men det är för att jag har något att berätta!

JAG KOM IN PÅ NATURVETENSKAPSPROGRAMMET-NATUR! Höhööö... Awsomness ;) Inte precis. Coolare är det att min vän kom in på rytmus. Det är nämligen lite större ;) Men nu är detta min blogg! Så jag ska skriva att till hösten kommer jag alltså gå på Österportskolan i Ystad medan min bästa vän går i Malmö... Heartbreaking... Haha, men vi kommer nog att klara det (y)
Tänk så passar jag inte in .__.
Synd...


12.21

Hej bästa filmen jag har sett på länge!



Att jag inte har skrivit sen den tjugoåttonde är för att jag fortfarande är i chock efter Eclipse. Gud vad bra den var! Jag vill se den igen och igen och igen och igen och... Åh herregud! Och Neutron Star Collision (love is forever) var med i filmen. KÄRLEK säger jag bara! Jag älskar Muse. Om dom kommer i närheten av sverige/skåna (jag syftar på Danmark) så ska jag LÄTT se dom. Jag missade 30 Seconds To Mars när dom var i Stockholm och jag tänker inte låta Muse komma undan så lätt. Neutron Star Collision (love is forever) är en av de bästa låtarna jag har hört! Och Eclipse är en av dom bästa filmerna jag har sett! Typ man ville bara he mer!

Den 29onde såg iaf ut såhär: Vid fyra halv fem tiden kom mina minsta kusiner hit från Skövde. Nora är nio och William är elva. Men i alla fall, dom stannade inte så länge för dom skulle hem till sin farmor (min mormor) och äta kvällsmat. Så jag åt något till kvällsmat som jag inte kommer ihåg vad det var. Därefter försökte jag hitta något att ha på mig. Det tog ett tag innan jag drog på mig ett par jeansshorts och en grå-svart tröja. Jag kollade på klockan och kom på "shit, vi ska ses vid skolan om fem minuter" så jag packade snabbt som attan ihop min väska och stack som en stucken gris ut genom dörren. Och sån tur är så har min cykel blivigt lagad så jag kunde cykla på den. Jag mötte mina vänner och så bar det av till bian ;)
När vi kom till bion fick vi lägga beslag på en popcorn och en dricka. Och så var det dags för första filmen Twilight som jag antar att alla har sett ;) [PAUS] och sen kom andra filmen New Moon [PAUS] och i pausen fick alla vars en tiokroners hamburgare antingen chees eller ikkechees.
Och nuuuuu! DADADADAA! Så spelade dom Eclipse! Det började med att det regnade och redan där fattade jag hur bra filmen skulle bli! Och nu får jag sluta skriva för annars kommer jag berätta hur hela filmen var och hur den slutar och sånt skit. Så se filmen innan ni pratar med mig!

GO TEAM JACOB!


RSS 2.0