Pang, boom, krasch!

När man kommer ut från handikapps toaletten med en kille och det står en kille och en tjej utanför och alla börjar skratta med varandra. Då vet man att man är på NV.PUSS PÅ ER SSSSSÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖWTNOOOOOOOOSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! HAHA! Snart blir det att tagga helg.Jag älskar Björn! Klå den om ni kan ;)

I helgen lärde jag mig att det är inte helt okej att ringa till hemtelefonen...

Måndag : Franska läxa
Tisdag   : Matteprov
Onsdasg: Chill
Torsdag : Franska läxa
Fredag   : Biologi prov, labbrapports inlämning.

Det är hur min vecka ser ut... Men jag ska ta tag i mitt liv (säger jag nu) och börja inse att jag måste plugga och träna så att mitt liv i framtiden kan glida på ganska bra. Tjäna caaaash ya knooooow!Så om jag bloggar för lite så är det för att jag inte har tid (och att det är överskattat)


Oh damn!

Ikväll kan allvarligt talat få ett stort jävla (som Månsson antagligen hade sagt) katthjärta i kalendern! Sjuuuuukt epic! Alltså allvarligt, jag tyckte det var nice. Om man bortser från det faktum att Björn inte fick hänga på... :( Det gjorde mig smått depprimerad faktiskt.Random bild för att det inte ska vara så tomt...


Nom nom nom nom nom, that's how we roll in NV1B

HAHA! Ja, jag är tvvungen. En vecka idag. Och jag tycker om dig så insane mycket! <3


Would you freakout if I said I like you?

Tre bra låtar:För er skull.


Mums fillibaba!

En såndär sak som är så tråkig så att den blir rolig är att imorgon är det kanelbullens dag. Är det inte lite synd att man äter upp den då?Kommentera era n00bs! Jag vet var ni bor ;)
RSS 2.0