19.39

Herregud.Idag hade vi det sista nationella provet. Det var muntligt matteprov och jag skulle va med de två i klassen som är bäst på matte. Inte kuul! Men jag fick 3/4 sen vet jag inte vad det betydde men det lät bra ;)
Sen spelade vi upp på musiken. Det gick också bra (hoppas jag). Nu sitter jag vid matbordet och jag måste verkligen träna till biologi provet och idrotts teori som vi har till imorgon... Shit, gissa om jag kommer faila...

Men å andra sidan så slutar vi snart! Woho :D

Dagens låt


16.53


Dagens låt  -->

Haj och goodbye nu drar jag och bowlar!


21.40

Just nu har jag lite halv panik. Ni kommer tycka jag är fjollig, men jag bryr mig inte. Det är nämligen så att om exakt två veckor är det maskerad i skolan och jag har ingen kostym... Jag vet vad jag vill vara, men jag hittar inte någon dräkt med det! Det ända jag har hittat är glasögon och afrofrilla. Det är illa ;)
Så nu sitter jag och letar runt på internet efter min drömdräkt. Och gissa om jag har hittat en massa roliga!

Till exempel:

Gropin Granny

Beauty Queen

Lost Dog

Skitnice om ni frågar mig! Kanske att jag tar en av dom istället för 70-tals disco? Haha, vi får se ;)


21.48

Jag spelade shack med min pappa innan och även om jag tog hans dam först så vann han stort! Så nu sitter jag och tröst tittar på Heroes. (Ja, jag är besatt big time...) Det måste vara en av dom bästa serierna ever made! Gosch, jag älskar den. Men om fem minuter ska jag kolla på The Mentalist. Jag vet, TV nörd...

Och om två dagar blir jag sexton! Grattis till mig ;) Och då ska klassen till Tomelilla för att spela bowling! Asnice! :D Det kommer nog att bli kul faktiskt. Alla klagar/tycker att det är jobbigt och konstigt att man ska spendera sin fritid med sin lärare men det är lite det som är hela poängen med allt ju. Att man ska spendera en kväll tillsammans med klassen innan man skiljs åt, eller hur? Jag tror att det kommer vli kul i alla fall.

Till sist-Dagens låt:

 Drops of jupiter - Train

20.36

Bara litte foton.Tack!


17.13

Jag vaknade halv elva i morse och då kom jag på att jag skulle duscha sen skulle jag kolla på Heroes (jag köpte season 1 på Åhlens häromdan samtidigt som jag köpte ESPRIT jeansskjortan) medans jag åt frukost. Men då ringer sån tur var Hanna till mig.

Jag hade helt glömt bort att jag skulle hjälpa henne med ansiktsmålning på edvinshemsskolans dag, så där stod jag i pyjamas och lagom ofrächt hår och hade en halvtimme på mig att bli klar... Men jag lyckades och nu har jag och Hanna målat ett X antal fjärilar, fladdermöss och tigrar. Så jag är helt slut och nu ska jag kolla på Heroes.


17.01

Igår hoppade jag på studsmattan!För första gången efter jag har tagit av gipset. Det var ganska nice faktisk. Men det känndes konstogt i benen typ spaggethi ;)Så jag la mig på ett plank och vilade :)

 Ha en fortsatt trevlig pingst helg!


20.51

Guess what?JAG OCH HANNA SKA SE LADY GAGA LIVE I MALMÖ! Okej, det är inte fören om ca åtta månader, men ändå! Så jävla awsome!

Vill ni veta en annan sak som är awsome? Jag har tagit av gipset idag! Niiice! Men nu ska jag kolla på Criminal minds. Ha det!


22.02

Värmee!
Idag var det grymt varmt för att va molningt! Jag gick till skolan utan jacka, klå det ni! Men det känndes i luften som om det skulle bli åskväder när som helst... Men jag hoppas verklien att vädert håller i sig!

Innan idag så frågade Hampus mig vad det är för mening med att blogga. Och jag vet inte. Ingen antar jag. Men ändå så står jag här och trycker ner en massa knappar... Men ja.. Så kan det gå ;)

Men nu ska jag se om mamma kan ta kontroll över hennes kortläsare så hon kan boka biljetter till ett kommande event!


21.43

Nedräkning
1 dagar
8 dagar
6 månader

16.57

Nu har våren äntligen nått Ystad! Och när jag gick hem med jackan över den brytna armen och coolglasögenen på blev jag så glad och full av energi så jag drog ut Benjamin på en runda.Och nu ligger jag här i gräset och göttar mig med apelsinsaft och Markoolio.
Life is sweeeeeeeeet! ;)

P.S. Min bloggdesign är bara tillfällig. Jag jobbar på en ny, as we speak.19.14Nedräkningar:

Sju dagar!
Tio dagar!


Swedish mouth

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp ett inlägg om dagen. Ja, så blev det inte. Men i fredags var jag så upptagen med att fixa till festen och igår orkade jag bara inte. Egentligen orkade jag inte idag heller, men lovat är lovat, right? Så nu sitter jag här.

Festen i fredags blev enligt min mening lyckad! I början var det lite tyst och så, men det var inte så många som kände varandra så jag förstår dem. Men efterhand så blev det mycket mer livat! Tur var väl det ;)
Jag fick en massa fina saker och jag vill tacka alla som var där för allt! Vi får ha en till fest snart som blir ännu mer awsome!

Idag åkte hela familjen Witting till Malmö för att shoppa. Jag har fått ett presentkort på ESPRIT så jag hade tänkt att köpa en assnygg jeansskjorta som jag kollade in när vi var i Stockholm men såklart så fanns inte den där... Så min shoppinglust försvann och jag kom, till min besvikelse, hem tomhänt.

Resten av kvällen har jag spenderatr framför min underbara dator... Ni vet, datorn är min ända vän ;) Förutom den timmen det var Glee. Tack till min mamma för att du påminde mig!

Och här hade jag tänkt att ha en bild på mig men eftersom jag känner mig lagom ofräsch idag så blev det ingenting med det. Det var allt för mig!

Godnatt, spring och kyss en katt!


Bild

Den här dagen har varit ungefär såhär seg:Förvisso så var jag och handlade med Hanna inför imorgon och det var skoj, men resten av dagen gick i snigelfart... Så jag gick ut i trädgården och tog några bilder ;)Det var några av dom bilderna jag tog idag. Och btw så har jag blivit ganska bra på att skriva snabbt med en hand ;)


Min Benjamin!

Idag köpte jag min efterlängtade longboard! Och när jag satt med den i köket så tyckte jag att den såg ut som en Benjamin so Benjamin it is. Men jag har inte velat testa honom fullt ut än för jag är rädd om min arm (som är klar om 1.5 veckor alltså två dagar innan min birthday)Here is my beauty :) I love him!
Men nu ska jag ha en skön natts sömn. Godnatt alla!


Hej igen då!

Alltså helt ärligt, jag vill verkligen börja blogga igen. Men jag hinner/hann inte blogga. Men nu har jag lite mer tid så jag kanske börjar igen nu då. Även om det inte är så många som läser men wtf ;)

Vad har då hänt sen sist?
Jag har färgat mitt håt blondt igen och jag tyckte mycket bättre om det röda. Men nu till våren är det nog finast/bäst med blondt. Men vem vet? Jag kanske färgar det rött igen någon gång igen :) Men jag har precis kommit in på mitt gymnasieval (eller det var för typ en månad sen men okej...) så jag har kommit in på NV (nööörd, jag vet... Men egentligen är det så jävla coolt! Det är synd att det bara är jag och Lunde <- min klasskompis ;) som har fattat det. Oc så har jag bestämt mig för att börja åka longboard. Det kommer säkert gå åt skogen. Men det är bara det att jag har inte kunnat dansa på en vecka nu eftersom jag har brytit armen (ja jag lyckades...) så nu har jag varit oerhört rastlös... Men denna veckan har det blivigt bättre och jag ska ha gipset i max två veckor till nu bara så det är nice. Ja, hur lyckades då Matilda klantskallen Witting bryta armen?
Haha, jag hoppade studsmatta och sidan om stog min lillebror och sa att jag inte skulle kunna göra en volt för första gången i år och sen landa på benen. Jag skulle såklart motbevisa honom och började ta sats. Efter ett tag tänkte jag "nä nujävlar hoppar jag" så jag hoppade och sen tänkte jag "nä, jag skiter i det... Fan, shit! Jag är ju redan i luften och halvvägs påväg. Snap..." Ja...
Harald sa att det knakade skitmycket i min arm och att det såg skitläskigt ut. Jag hörde inte knaket eftersom jag skrek somfan! Men fatta hur ont det gjorde! Så pappa körde mig till akuten ca 17:00 förra söndagen men vi kom inte till fören morgonen efter... Och om det är något som är värre än att bryta armen så är det att sova med bruten arm... Men nu är det så gott som okej igen.
Men anledningen till att jag inte har bloggat på sjutusen år är att vi har haft ungefär lika många prov... Jag kommer förmodligen inte vara jätte aktiv, men jag kan försöka lägga in ett inlägg om dagen. Om ni vill?

Nu ska ni få en bild (Acceptera att håret och sminket inte är perfekt, men det är inte så lätt att fixa sig med en arm...)Det var nog allt ;)


RSS 2.0