Heeeiijj bllåggeeehn!

Jag vet att det har gått en evighet sedan jag bloggade förra gången... Men jag har varit i Norge på skidsemester den senaste veckan. Och veckan innan det så orkade jag inte sitta vid datorn. Men nu tror jag att jag ska börja blogga igen... Eller om jag ska va mer aktiv på bdb igen kanske? What do you think? Och så ska jag kanske färga om håret till blont. Blont eller rött?

Ok Go

Ok Go fokuserar nog mest på sina videos faktiskt. Låtarna dom gör är inte så speciellt bra, men videosarna (<-- jag vet att ni älskar mitt nya ord ;> ) är helt klart värda att titta på.Här är en annan video av dom. En som jag nyss såg :)Niice ;)


Just det!

Kommer ni ihåg att jag sa att jag ska sluta småäta? Well, det började igår (den första mars) så nu ska jag hålla upp med småätandet i ett år. Men skidsemesterveckan räknas inte... ;)

Så, no more småeating för moi! <-- ni älskar min internationalitet eller vad det heter.

Det var det första jag skulle säga.

Det andra är att jag tycker att det ska bli sommar! Men egentligen skulle jag inte säga det, för jag skulle säga att jag fick brevet angående när jag ska till Lund idag :)
Så nu vet alla att jag ska dit den 30nde som är på påsklovet ;)


Hur man ritar ett ansikte

Här kommer bilder och en så bra förklaring som möjligt på hur man ritar ett ansikte av en tjej/kvinna.

Steg ett:Ansikten är ägg-formade. Så rita ett ägg... :)

Steg två:Rita stödlinjer. Först dela ansiktet på mitten både våg och lodrätt. Efter det så dela ansiktet två gånger till. Först på mitten av den första vågräta linjen och sedan på mitten av mitten ;)
Gör även två ringar runt den mittersta linjen.

Steg tre:Detta steget är frivilligt. Men om man vill så kan man markera var håret kommer att vara när hansiktet är klart.

Steg fyra:Nu till ögonen. Borja med en mindre cirkel innuti den stora (gröna). Runt den lilla cikeln rita en mandel (det röda). Gör lika dant på andra sidan. Mellan de båda ögonen ska en lika stor "mandel" få plats (de blåa sträcken)

Steg fem:Markera där underläppen ska vara, på den understa linjen.
Dra ett streck från insidan av ögat rakt ner. Där strecken är ska mungiporna vara.

Steg sex:Rita en mun ;)

Steg sju:Och nu ännu mer ögon. Den stora ringen (den gröna) är till två saker. Där den blåa pilen pekar ska ögonbrynen sitta. Och där den röda pilen pekar sitter kindbenet. Så där ska man lägga lite skugga, men det kommer inte fören i slutet.

Steg åtta:Näsan ska sitta på den mittersta linjen.

Steg nio:Nu kan du sudda alla linjer utom de runt ögonen och den som du lägger till på näsan (de gröna streckade linjerna).

Steg tio:Slutgör ögat. De gula fälten ska hållas vita och det blåa ska vara svart.

Steg elva:Lägg till ögonlock (den gula linjen), ögonfransar (det röda) och ögonfärg. Ögonfärgen gör du genom att lägga till ljusare och mörkare streck i ögat. Det blå brukar jag göra mörkare och det gröna gör jag oftast ljusare.


Här är resultatet:Den är lite kladdig eftersom jag gjorde riktlinjerna lite tydligare. Och så blev ögonen lite för stora. Men i stort sätt är jag nöjd. :)

Rita på ;)


RSS 2.0