Where's my angel? I need someone here tonight

Gud. Jag orkar verkligen inte skriva (men nu sitter jag här i alla fall...). Jag skriver fel typ hela tiden och misslyckades nyss med franskan. Varför, varför? Kunde jag inte valt danska i stället? Jag hade haft mycket bättre nytta av det. Men å andra sidan så hade jag inte börjat typ tio i ett på fredagar då ;)

Idag var faktiskt en bra dag :) Pontus och Rasmus hängde med mig när jag skulle spela gitarr. Sedan drog vi och tittade på telefoner. OOOCH! Pappa var tydligen på bra humör idag. Jag följde med honom när han lämnade min bror på fotboll, sedan kollade vi på nya tapeter till mitt rum. Det var niiiiiiiiiiiice!


Denna hittade jag bland annat. Lite svårt att se på bilden
men den var fin :)


RL: Metro Station – Where's My Angel


Tell your boyfriend if he sais he's got meat, that I'm a vegeterian and I ain't fucking scared of him

Jag kollade igenom mina outfitbilder nyss och såg denna:



Så min slutsats är, att jag har haft på mig ungefär likadana kläder som Elin Kling! Klå den ;) Den enda skillnaden är att hon har fått en massa bra respons, hennes var nude färgad och hennes kavaj var nog inte hemma stylad ;)

P.S. Bilden är tagen 20100624

RL: 3OH!3 – DONTTRUSTME - Explicit Album Version


I really don't like your skinny jeans so take them off for me

En ny låt på min "måste höra lista" Eliza Doolittle – Skinny Genes. Den är för skön alltså. Haha, jag bara gungar med! Perfekt nu eftersom jag fortfarande måste städa mitt rum..

I really don't like your skinny jeans
So take them off for me
Show me what you've got underneath
So we can do this properly


Tufft!


We like boys in cars

Gud! Jag höll ju på att glömma ;)



Ser ni hur snygg han är? OMG! Hett... Och ansiktet är ju ganska vackert det med!



RAWR! Dröm inte för våta drömmar nu (jag pratar med dig Linda)

Detta är då Jared Leto, sångare i 30 Seconds To Mars och skådespelare. Han har bland annat spelat i Panic Room där han spelade mot Jody Foster och Kristen Stewart.

RL: Lady Gaga – Boys Boys Boys


You really thought you knew everything to do

Ärligt... Man fattar när jag inte har något att göra. För då bloggar jag en massa (Y) HAHA! Men iaf. Jag ska städa mitt rum. Intressant eller hur? ;)
Men jag ska ta bilder. Ni vet, före och efter. Så ska ni se hur stort behov mitt rum hade... HAHA! Puss så länge.

(Sen måste jag göra läxa med)

RL: Train – The Finish Line


Love me or hate me

Okej... Nu är det så att jag ska berätta en sak för er... Jag heter Matilda. Jag är en no-lifer. Så jag tog massa muppbilder på mig. Så nu ska ni få se mitt sanna jag.









Orkar ni mer? Nej? Synd... För här kommer mer.









Men nu blev det lite för kallt... Jag tror att jag går in. Btw, erkänn att jag bara är för charmig ;) Men lite creds ska jag ha för att jag vågar vara ful på bilder ;)

Rubriks-låten: Lady Sovereign – Love Me Or Hate Me


Nobody gets me like you

Jag sitter (förmodligen för nästan sista gången) i uterummet med den bästa mamman jag har! Hon somnar snart men jag satte igång Weezer – (If You're Wondering If I Want You To) I Want You To som för mig är energigivande. Men hon somnar i alla fall... Inte okej! Men i alla fall så sitter vi här. Mamma dricker kaffe och jag dricker Chai Te. De ä nääääääääääääääizz!


Ju fler Matildor, ju finare bild? ;)

Rubriks-låten: Timo Räisänen – About You Now


No need for me to wait because I wanna

Jag ska till slut få göra om på mitt rum! NICE! Jag kommer älska det. Och här har jag gjort en super sexig paint bild i topklass som visar ett förslag på hur jag kan ha mitt rum sen. Det är nääääääääääääiiiiiiiiiiiiiiiiizz!


Men jag kanske ska bli arkitekt! Eller så inte...

Rubriks-låten: The Hives – Hate To Say I Told You So

Just don't let me down

Jag träffade Hanna Den Bästa Jacobsson idag. Det var fett med nice! För nästa vecka ska hon bo i Malmö och då har man inte chans till så många spontan-möten... Illa! Men tacka Bell för telefonen! Nu ska jag läsa lite MAD, lyssna på musik och snacka med Pontan på msn



Pappa gav mig dem. Det är lätt den roligaste tidningen i historien! Lövv et! Har en hel hög+en bok, så säg ifrån om ni vill låna.

Rubrik-låten: The Kooks – Naive


I want to help a teenager say goodbye to the boyfriend she never even liked

Jag kände mig grymt osocial idag. No idea why... Antar att det var för att broren min klampade ner för trappan och väckte mig en timme innan jag skulle upp i morse. Domma haaan! :(

Nu ska jag plocka undan lite på golvet, skriva av låttexter och gitarr ackord sen ska jag antagligen sova. Jag är helt slut! Haha, men jag vill ha popcorn... Men jag failar nog med det ;) Haha, jag kommer inte orka.

Ohohooo! Bilder!




Mmm... Bröst ;)

Jag hittade två äldre saker nästan precis. En nyckel som jag gjorde till ett halsband och en annan sak (det är inte en broch) som jag inte vet vad det är men fin var den. Och den har tillhört min mammas mormor tror jag. Mycket vacker enligt mig. och jag vet inte riktigt vad jag ska använda den till. Men jag har för mig att sånt "gammal-fint" ska bli modernt nu så jag ska spara den och hitta något jag kan göra med den. Den hade varit fin som ring...


Haven't had a dream in a long time

Ville bara berätta att detta är den tredje rubriken från Please, Please, Please Let Me Get What I Want... Men det är en ganska awsome låt! Så lyssna på den! Förresten. Lyssna på dessa låtarna:

1. Muse – Please, Please, Please, Let Me Get What I Want (klart att det ska vara med Muse, men Smiths gjorde den från början)
2. The Hives – Tick Tick Boom
3. Timo Räisänen – Creep
4. Magnus Uggla – 1:a gången
5. Ola – Overdrive

Alltså musik-Sverige är ganska underskattat... Jag menar, de tre sista är svenska artister, och texterna är insane bra (i alla fall Timo och Magnus, har inte lagt Olas text på minnet än...) Och nu spelar jag låt nr 1 på gitarr tout le temps... HAHA! Men jag måste skriva ner texten... Så jag kan ha ackorden utan datorn :)


I am tired of being all alone

Jag vill bara berätta lite om mig själv. Fick lust att göra det.

Jag har nyss börjat på Gymnasiet i Ystad. Jag går naturvetenskapsprogrammet med inrikning natur som det så fint heter. Men jag kallar det NV och jag har helt klart hamnat i världens grymmaste klass! Har nog aldrig trivts så bra i en klass som jag gör nu. Låg och mellanstadiet var egentligen ett helvete, högstadiet var nice men jag har lämnat det bakom mig och nu. Jag menar WAOW! Haha.

Jag spelar gitarr. En gång i veckan på Kulturskolan och massa gånger hemma. Nu ska jag börja dansa snart igen. Det kommer bli niiiiiice! Jag älskar att dansa. Dessutom är jag ganska intreserad av att skissa eller teckna eller vad som låter bäst. Vet inte om jag kommer lägga in så mycket mer bilder på bloggen. Det skulle va om ni bad mig. Men då kanske jag inte orkar. Ni får beställa tid och komma och kolla på min "verk" personligen istället ;)

Och så tycker jag att Spotify är underskattat. Även om nästan alla med internet använder det. Jag tycker också om mobiltelefoner. Inte den jag har just nu, men förhoppningsvis den jag ska få nästa vecka (om den kommer över huvud taget... Jag är tveksam just nu).

Det är allt jag kommer att skriva nu. Ingen bild ens... Det var dågligt... OOH! På tal om bilder... Jag älskar min kamera, och jag tycker om att ta bilder med den. Och redigera bilder. Men jag förbannar att min dator inte tål Photoshop. Men jag får nöja mig med Gimp ett tag till antar jaaaag... Det var allt. Tjopåer!

Rubriklåten Secondhand Serenade – Your Call


Då kom han grabben med G, ja en riktig gitarr-knäppare

Gud! Nu har vi bestämt att det blir gitarr på tisdagar klockan ett. Det är niiiice ;) Så just nu är jag helt taggad på gittar och sitter och spelar Please, please, please let me get what I want. Starkt jobbat Matilda! För jag lyckades faktiskt! Det är bra ;) Och nu hoppas jag att denna gitarrläraren hittar något som jag inte kan ;) HAHA! Skämt och sido... Men min förra var inte direkt bra...







Voila! Tre gitarr-bilder på en gång ;)


On and on, does anybody know what we are living for?

Det nyaste jag har nu på bild! Exklusivt på min blogg! HAHA!


Ett par stövlar som jag fick för halva priset (=200) eftersom jag är
en sådan känd bloggare (haha nej... Det var halva reapriset i hela
butiken...)


Jag gillar till och med bilden lite ;) Haha, detta är en lampa. Den är
ball.

Det var allt! Nu ska jag sova så att jag orkar med imorgon. Haha! Det blir nog inga problem :)


It could be wrong, could be wrong, but it should have been right.

Men gud vad denna dagen gick fort! Alltså jag vet inte, men jag gillade denna dagen starkt! Typ jag snackade med jättemånga (imo) och alla var helt sjukt nice! Så nu har jag (äntligen) fått lite nya vänner :D

Och nu är jag, precis som vissa andra, förvånandsvärt pigg och glad. Och bara därför så får ni en fin, oseriös, osminkad bild på mig i glasögon.


Vi behöver inte nämna att det är pyjamaströja ;)


The gratest thing a man can get!

Första dagen i skolan! Fatta vad nice det var! Haha, inte för att någon sa så mycket. Men stämningen var så skön :D
Nu orkar jag inte skriva mer... Ska stänga datorn. PUSS!


Because I wanna!

Och eftersom det är söndag idag, så är det dags för veckans hottie!



Jake Gyllenhaal! Så grymt sexig är han så det är knappt sant! Han ser så charmig ut på den bilden med. Så nu förtjänar han en bild till ;)



Heeeett! Snacka om att jag kommer drömma sött nu ;)


Good times for a change

Besöksrekord igår. Tjugoen besökare faktiskt ;) Det ni! Haha, men det är kul att folk faktiskt står ut med min blogg ;)
Speciellt när man får anonyma kommentarer... HAHA! Älskart... Eller inte, för jag är så sjukt nyfiken av mig! Men det känns bra att det är mer än jag som diggar Muse i alla fall! Känns lite nervöst att möta den personen imorgon. Jag kommer inte veta vem det är ju! Skumt.

Tog lite bilder här om dagen. Enjoy!





Det blev bara två bilder. Men hallå? Jag är typ trött.


I guess you can hang with me

Jag bara vill berätta att alla mina överskrifter kommer (medvetet) från olika låtar. Haha.



Men nu bär det av till Hanna och där ska det ätas tacos och för första gången ska jag sova i deras nya lägenhet :) Tummen upp!

Det var ju jättelänge sedan ni fick dagens låt! Varför har ni inte sagt något? Haha, här får ni en då ;)

Jag dansar aldrig nykter-Magnus Uggla (som för övrigt måste vara sveriges bästa manliga artist)

Keep it up for the hottie tomorrow ;)


Exogenesis: Symphony Part 3 [Redemption]

Bäst till sist! Eller något... Fortfarande Muse låt ;)

Detta sista inlägg ska handla om min nya frisyr. Jag var nämligen hos frisören (halv åtta... En LÖRDAGMORGON?!) i morse. Och nu har jag nya slingor och nyklippt hår :)



Vad tycker ni? Själv är jag väldigt nöjd :)

By the way... Jag fick en kommentar innan. Och då var det en som kanske ska gå i min klass sen. (Ja, jag ska gå NV och börjar på måndag klockan tio) Men där var inget namn, ingen webaddress, ingenting! Så jag är lite freakad ;) Haha, men jag hoppas att jag får reda på vem det är ;)


Exogenesis: Symphony Part 2 [Cross-Pollination]

Andra inlägget. Fortfarande Muse låt ;)

Såhär såg jag ut igårkväll.



Tyckte att det räckte med en bild på min frisyr och överkroppen eftersom resten var naket ;) HAHA! Skoja, men resten var inte så speciell... Typ ett par tjockare leggins bara :)

Det blev verkligen en toppenkväll! Det var jättekul att träffa alla igen efter en ganska lång tid. Och Nea och hennes pappas nya lägenhet var superfin!
Eftersom ingen tog med en kamera så kan vi säga att allt som händer i Neas lägenhet stannar i Neas lägenhet ;)


Exogenesis: Symphony Part 1 [overture]

Nu kommer tre inlägg på rad! Coolt va ;) Överskriften är muselåtar.

Igår lageda jag hamburgare. Och nu kommer en bild på en av dem.


Matilda, sveriges godaste hamburgare!

Jag gjorde till och med pommes fritesna själv! Skar dom och allt ;)


It's your right to laugh at me

Dagens outfit. Bilderna tog jag i köket, eftersom jag kommer spendera stor tid av dagen här.



Jag ska nämligen laga kvällsmat till min kära familj. Och den måste vara klar senast halv fem. Så nu får jag snabba mig med mina hemmalagade hamburgare ;)


Just for tonight

Aouch... Jag borde se på film nu. Haha! Det är inte ofta man borde det ;) Men jag har bara idag (och lite av imorgon) på mig att se [500] Days Of Summer igen. För den var så charmig! Sen måste jag snällt lämna tillbaka den till HEMMAKVÄLL. Sen tror jag inte det blir något mer filmhyr fören kanske nästa helg. Beroende på hurvida jag mår bra eller dåligt i imn nya klass ;)

Jag kom på en sak nu när jag satt här och skrev. Jag kanske kna fixa ihop en fika med mina vänner nästa helg. För att höra hur allas skolor, klasser, klasskamrater, kurser och så vidare är.
Det hade varis skitkul! Det får jag föra vidare...


Fool me, feed me, say you need me!

Ohhh! Gissa vem som blev glad nyss? Jag!

Jag skulle fixa lunch till mig och mig själv, så när jag rotar efter något i kylen så hittar jag två gröna flaskor. Precis sådana som vi brukar tappa vår hemmagjorda fläderblomssaft på! Och (till min stora förvåning eftersom jag var bombsäker på att saften var slut) så var det saft!



Så nu ska jag hälso boosta med flädersaft, sallad och vattenmelon. Nice!


Thumbs up!


On his face is a map of the world

Hej bloggheeeeeeeeeeen! Gud vad jag har saknat dig! Haha, skoja... Men ärligt. Bara för att jag inte bloggade igår var det tio färre som kollade min blogg igår jämfört med i förrgår... Quiet amazing! Haha.

Men jag bloggade inte igår eftersom jag hade lovat mamma att inte vara inne på internet på hela dagen igår. Och på kvällen träffade jag min kusin Josefin och vi kollade på film, så det blev inget bloggande då heller. (även om vi hade varit inne på datoorn hade jag inte bloggat eftersom det hade kännts konstigt att blogga med någon annan,..)

Så, igår skulle jag köpa ny telefon (jag har bestämt mig för en Samsung S8500 Wave) men den fanns såklart inte hemma då. Så nu ska jag vänta åtta dagar. Sad...

Ofixad outfit-bild:


Det enda jag vet var det är köpt är tröjan. Och den har jag köpt på
Gekås. Men någon liknande finns på Åhlens nu.



Mina fina Martens

Fast egentligen så är jag inte så ofixad... Haha, jag gick ner för att hämta stativet som pappa fixat tåt mig, så kollade jag mig i spegelen och kom underfund med att så kunde jag inte se ut. Så jag satte upp håret.


Frisyr från VR

Och så blev jag sugen på att testa foundation igen (eftersom jag inte haft det på mig på en evighet typ) så jag sminkade mig också.


We are young

Jag sitter och pratar om ödet med en vän som jag nyss börjat prata med. Och så ska jag förklara hur jag ser på det hela. Men tyckte att det var för krångligt i en msn konversation så jag tar det här istället.

Jag tror att allting har en mening. Typ om jag hade blivigt mördad. Så hade det varit meningen. Och då är det för att det finns inte plats för hur mycket människor i världen som helst. Som krig. Det är en sorts rensning (ta mig inte som en Hitler nu, okej? För jag menar inte rasistiskt) för att världen är på väg att överbefolkas typ. Samma sak med naturkatastrofer, epidemier (som svininfluensan, pesten osv) m.m.

Dessutom tror jag på en sorts balans. Typ, finns det kärlek så finns det också hat. Män och kvinnor, plus och minus...

Mer än så kan jag inte förklara just nu.


Ey oh, let's go!

Jag har kommit på mig själv med att glömma när jag börjar skolan igen. Haha, inte så kul... Jag tror att det är den 24de eller 23de. Men det känns ju dåligt att komma försent första dagen... :s
Så om det är någon som vet när jag börjar, pls säg till!



Bild från Google på min soon to be skola.

Tack!


Wathever you do, don't be afraid of the dark

Det regnar idag. Det gillar vi! Haha, helt ärligt så ville jag att det skulle regna idag! För då kan man sitta inne och mysa med en bok, film eller datorn utan att mamma tycker att man ska gå ut... Så idag blir det en osminkad mysdag med raggsockar!



Dessutom kommer min nygifta mormor på besök... Hm, lagom irriterad jag blev på henne förra veckan när hon ringde och berättade att hon hade gått och gift sig utan att någon hade fått veta någonting.
Så när hon går i pension kommer hon, mest troligt, att flytta upp till sin man som bor någonstans i Blekinge. Där rök den närheten. Så nu är det bara min farmor (av mina mor och far föräldrar) som fortfarande bor i Ystad.


Please, please, please, let me get what I want this time

Tredje inlägget för dagen, rekord ju ;) Haha, sitter och pratar med Måns my man (åtminståne när han svarar) och har nyss kollat klart på [500] days of summer.

Snacka om att jag gillade den filmen! Måste se den igen. Så är det bara!



"Remeber, this is not a love story. It's a story about love" och det är sant.


Cos I've been thinking better since I'm single

Te, vattenmelon (so far so good) och CSI.



Måndagsmys huh? ;)


Hang with me

Jag kom nyss hem från en mycket viktig Photo shoot. Haha, skojade. Det var såhär att jag och Hanna kom på att vi inte direkt hade några bra bilder på oss som var okej seriösa... Så vi ägnade dagen åt en massa fotande, vilket var asnice! Här kommer några bilder:








Det var inne bilderna ;) Här kommer ute bilderna:











Så, ni får nöja er med detta. Och dagens låt!


I have to remember, this is just a game.

Jag kom precis hem från en glasskiosk här i Ystad. Jakten heter den om ni ville veta ;) Glassen där verkar vara lite godare än överallt annars (förutom Ben&Jerrys men den glassen är så gudomlig att det inte borde kallas glass ens). Det var gott och så, men nu i efterhand känner jag hur osugen jag egentligen var. Men i alla fall. Jag kom precis hem.
Och jag känner mig smått nere idag med. Men fråga mig inte varför, för jag har ingen aning! Och det är lite skumt tycker jag... Det känns som om jag skulle kunna börja gråta när som helst men jag har inget att vara ledsen över egentligen. Udda...
Sen känns det som om jag är typ fede-kär. Men jag vet inte i vem jag skulle vara kär.
Sen till råga på allt så för första gången på femton år (jag har bott i huset jag bor i nu i femton år) känner jag mig inte hemma här! Det är udda om något! Jag menar, har man bott i samma hus i femton år är väl där man borde känna sig hemma om någonstans? Skumt...


Hot as the sun

Den första heting jag lägger ut på min blogg! Det måste alltså vara en supersnygg person... Så här får ni:

ROBERT PATTESON! Okej, skoja. Jag ska inte vara så hatisk mot honom, men när alla tycker att han är så himla snygg när han inte är det blir det lite jobbigt. Så istället för den uppenbara hetingen ger jag er:

AlexPettyfer4.jpg Alex Pettyfer image by Master_O_DingleBerries
Alex Pettyfer

Han är född 1990 och är en Brittisk skådespelare som har spelat Alex Rider i Stormbreaker och Freddie Kingsley i Wild Child. När Alex var sju var han barnmodell men slutade som trettonåring då han började spela in serien Tom Brown's Shooldays.


People say, I only see what I want to

Okej, jag ger mig! Jag har fått frågan nu om hurvida jag såg eller inte såg pojken med de röda skorna... Och då kan jag berätta att nej, olyckligtvis så såg jag honom inte. Men jag lånade fyra böcker, så jag har annat att tänka på nu ;) Haha.



Nu blir det taco
Sen läser jag nog lite
Och ikväll kanske en vån till mig kommer hit!
Nice!


I want a perfect body, I want a perfect soul

En lowlife cambild nu:



Bara för att det var längesedan ni såg mig och ni har säkert saknat det ;)

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder från España idag, men jag är värkligen jättetrött och av någon underlig unknown anledning känner jag mig nere... Kanske är det vädert. Men för att göra allting mycket bättre så är mamma förrkyld och förmodligen också jättetrött så hon har varit lite gnabbig idag... Och Jag var väl i vägen så jag blev offer idag. Det låter allvarligare än vad det var. Haha, jag lovar.
Jag var på biblioteket idag. Det blev fyra böcker och jag har satt upp målet att läsa klart alla böckerna (snitt-tjockleken är ca 8 cm) inom en månad (innan de ska lämnas tillbaks). Lycka till Matilda...
Efter biblioteket drog jag till Hemmakväll och hyrde 21 och 500 Days of Summer. Där köpte jag även två Ben&Jerry 0.5 liters glassar... Haha, dom var nedsatta till nästan halva priset så då far man passa på eller hur?

[Ny design, några kommentarer?]


Open your mouth boy

Ikväll var det ganska nice ska ni veta! Jag och Hanna Jacobsson som sagt på Marsvinsholm och såg på Teater. Det var mycket trevligt och alla skådespelarna var oerhört duktiga! Och det var skitkul att träffa Hanna igen efter en lång tid! Men nog om det!



Visst, dålig bild, men i alla fall så är det fredagen den trettonde idag! Jag vet inte, är det någon av er som tror på otursdagar, skrock eller tursiffror? Jag tror på horoskop och lite smått på turnummer. Men skrock och otursdagar har inte så stor effekt på mig.
Kanske är det filmen (Friday the thirteenth) som har satt skräck i människorna men jag tror inte på det... För jag har i alla fall inte haft otur idag. Om man bortser från att jag cyklade till biblioteket helt i onödan idag eftersom jag kom tio minuter efter stängningsdags... Men å andra sidan, hade biblioteket inte stänkt hade förmodligen inte killen i jeansskjorta pratat med mig. Hihi, en kille runt nitton år kanske (svårt att veta) skulle också lämna en bok men han inte heller i tid. Så vi pratade lite och imorgon mellan tio och tolv (när biblioteket har öppet) så sa han att vi kanske syntes. Och ärligt talat så hoppas jag det. Han värkade schysst och så, så det hade varit trevligt att träffa honom igen. Och han fick ett plus för att han var snyggt klädd (röda converse, knälånga shorts och jeansskjorta). Ett plus till mig för att jag också kande mig snyggt klädd (blåa nya ;) converse, beiga shorts och blå tröja).
Så fredagen den trettonde kanske är mer av en turdag.

Ha det! :D

/MatildaWitting

Back on Track

Och så var det dags för att blogga igen. Suck... HAHA! skoja! Men jag är i alla fall hemma igen. Jag kom hem igår men jag har inte orkar starta datorn fören idag. Skumt, jag vet... Men nu sitter jag här och orkar inte göra någonting. Så jag lägger ut bilder från Spanien (där jag har varit nu i nio dagar) en annan gång. Typ imorgon. För ikväll ska jag och Hanna Jacobsson till Marsvinsholm och Ystads Stående Teatersällskap och kolla på Marqurells i Wadköping. Trevligt trevligt. Men nu först måste jag cykla till Biblioteket för att lämna tillbaka två böcker och låna några nya. Sen ska jag baka nån kaka.

Hoppas att ni har saknat mig, för jag har saknat alla er gump mycket!

/MatildaWitting

Soon I will say goodbye.

Jag sitter här och tittar på min säng
Och snart ska alla saker som ligger på den
Vara borta, puts veck.
Först mina saker
Sedan försvinner även jag!

HAHA! Vilket misslyckat försök till att vara poetisk... Ensam och naken... Den är mycket bättre eller hur Hanna?
Jag kollade på min statistik. Och igår var det 14 pers som kollade min blogg! HAHA! Rekord! Nej skoja... But still! HAHA... Lite coolt ;) Synd bara att ingen kommenterar. Höhö.

Jag ska ner till stan snart. För att träffa Hanna och Bethina. Det ska bli jättekul eftersom vi inte har umgåtts sen typ början av åttan eller något sådant. Så I'm exited! :D

Vill ni ha en bild btw? Ja det vill ni, för ni har inte fått en bild på evigheter.



Där har ni den. Solnedgång i mitt älskade Tylösand.

//MatildaWitting

Ah ja PHAllar inte...

Alltså, ni måste skoja med mig! Det är folk som redan räknar ner hur många dagar det är kvar till skolan börjar! Är det som ni längtar eller? Haha, ursäkta min irritation men ärligt? Om ni inte vill att skolan ska börja, räkna då inte ner? xD

Jag menar hallå? Man blir ju super deprimerad bara genom att titta på det! Eller hur? Så njut av de sista dagarna ni har i frihet! Det ska jag göra i alla fall. Jag ska på semester, jag ska träffa två awsome flickor! NIIIIIIICE! Det gillar vi STARKT! Sen ska jag tältaaa! HAHA! Nice... Sen ska skolan börja. Men det lär vara chill (INTE FÖR JAG SKA GÅ NATUR... Fan... HAHA! Jag kommer inte passa in och så kommer jag faila på matten...)

SEN SKA JAG SE LADY GAGAAAA! Hett ;)

Todeloo motherfuckaaaaaaaaaaa...

Höhöö! Hanna var på sushi besök idag. Satans nice var det. Och for the reckord så gjorde jag sushin själv! Och ja, den var amazing! För jag gjorde den ;pPppPpPPppP
Alltså, jag är bara lite trött... Men så kan det gå när man sitter ner... HAHA! Jag är så grymt tråkig :D

Men gissa en sak! :D
Jag kommer ha träffat SEX vänner från olika städer långt ifrån mig i sommar! Det är pretty awsome :D Så jag antar att det blir att åka en sverige runt resa nästa sommar för att gottgöra alla som hälsat på mig nu... HAHA! Men åker vi till Sthlm med familjen nästa sommar eller så så kommer jag (förhoppningsvis) träffa minst två av de jag vill träffa. HAHA! Ville bara berätta det ;)

jag och Hanna kollade på Baksmällan idag med. Det är typ fjärde eller femte gången jag ser den. Men Hanna hade aldrig sett den och den är LÄTT värd det!

Som Inception som jag såg med la familia igår. Den var AWSOME! Typ fede bäst! Men jag måste nog se den igen för jag kommer nog hänga med lite bättre då ;)
Den var ganska komplicerad och slutet är skitbra! I alla fall enligt mig. Men det tål att diskuteras antar jag.
Den handlar i alla fall om (HAHA! Lönt att jag förklarar... För jag är så dålig på att förklara och detta är en svår film att förklara) en man som kan ta sig in i andras drömmar för att sen få ut information eller något liknande. Och såklart så träffar dom på någon badass man som tycker att i stället för att sno ideér av folk så ska dom plantera en idé i någons huvud så att han badass mannen kan få det han vill ha (ni som gissar att det har med pengar att göra har rätt). Att plantera en idé heter tydligen inception på engelska därav namnet antar jag ;) Och nu ska jag sluta förklara, annars avslöjar jag säkert hela filme... Inte okej ;)

Puss godnatt!

Btw... Måns borde varit inloggad på msn nu... För jag ville prata med honom.

RSS 2.0