23.17

Idag har jag haft en heldag på landet (Y) Det var jätte mysigt och typ 400 meter till stranden. Så jag gick dit och där var tyo inte en kotte på stranden även om vattnet var varmt, vädert var på topp och stranden var jättefint. Men iaf så har jag haft typ asnice! Men nu är jag supertrött och imorgon kommer mina kusiner hit så jag måste vara utvilad ;)

Låten

Sug på tån <3


23.30

Igår doppade jag mig i havet för första gången denna sommaren. Haha, snacka om att det var kallt. Men jag och Hanna doppade oss ändå två gånger även om det var molnigt ;) Vi hade nämligen bestämt oss... Så det fick bli så. Idag var jag också på stranden och även om det var finare väder idag än igår så badade jag inte. Jag låg bara och stekte på stranden ;) Haha stekar-Matilda...  Och imorgon bär det av till morfadern min. Så det blir väl inte så många blogginlägg då heller. För jag kommer hem vid nio och då går


Bara för att bilden var hetare än mig

SWEENY TODD <3 (här är trailern)
Den är typ megabra och Johnny Depp är med i den. Så jag kommer förmodligen kolla på den istället (Y) Haha, blogg.se kan känna sig dissade ;) Men ni som inte har sett den bör helt ärligt se den. För den äger.

Puss och kram :D <3


19.57

Haha, jag och Hanna har kommit fram till att vi ska bli fjortisar nu för det är förmodligen större chans att man blir tillsammans med någon då ;) Nej, skämt och sido... Men det känns liksom som om det är tid för "the one" att hoppa fram och säga hejsan hoppsan (8)...

Aja nu blir det Blair Witch Project (trailern kan ni se här) med pappa.



Den gick nämligen på TV igår så vi spelade in den för att pappa sa att det är den läskigaste skräckfilmen i mannaminne. Så nu ska jag då se om han har rätt. Hoppas inte det förö då kommer jag inte kunna somna ;)

Vilken är den läskigaste filmen ni har sett? Min är The Abandoned (trailern kan ni se här).

15.39

Då har det varit midsommar... Jag umgicks med mina vänner, tummen upp för det! Sen sov jag hos Hanna och nu i morse (ja... Vid typ tolv ett... ;) ) så stack vi till stranden för att bada och vattnet var fan iskallt! Men det slutade med att vi doppade oss två gånger. Strongt jobbat ;) Men vi gick hur långt som helst... Haha, okej. Så långt var det inte men det känns så för nu är jag jätte utmattad... Så jag ska läsa lite Stephen King och lyssna på musik. Och så ska jag radera lite gamla filer från boxen så jag kan spela in The Ring ett och två. Smek på det huh? ;)
 
Vad gjorde ni på midsommar? :)


22.46

Dagens

Mat:
Frukost: Havregrynsgröt med banan och mjölk.
Lunch: En billys pizza med grönsaker till
Kvällsmat: Korvgryta med stekt nypotatis
Annat: En sandwitch och blåbärssoppa

Låt:

Klädsel: Detta

Borde: Rensat mer på rummet...

Längtan: Efter Måns... :o  


17.02

Rararaaah ramuh rumamaa Gaga Ohlalaa! Want your bad romance... Nu är det såhär att jag och min vän HannaBanana har gjort världens bästa Bad Romance video. Och det har inte ni ;) Haha, men jag tänker inte visa den. Ni får helt enkelt klara er med en bild på mig i min sexiga Lady Gaga outfit.





Helt klart en seriös bild ;)


15.42

Hej era bollar! Jag har fixat dagens klädsel bild (Y)



Och här är hur jag har sminkat mig:



Haha, nej. Men erkänn att det är ascoolt! Hon är grymt bäst. Typ som jag ;)


23.56

Gårdagens

Mat:
Frukost: Yoghurt och macka
Lunch: Makaroner och köttbullar
Kvällsmat: Spagetthi och köttfärssås
Annat: Macka, kex och glass

Låt:

Klädsel: Lady Gaga outfits ;)

Borde: -

Längtan: - 

Grattis: -



Dagens

Mat:
Frukost: Mjölk och flingor
Lunch: Scrambled eggs, tomat bruchetta (en enkel version med rostad pågenlimpa Men lika gott) och nektarin.
Kvällsmat: Grillad kassler med kokt nypotatis, blomkål och ananas sås
Annat: Frukt och macka

Låt:

Klädsel: Byxor och tröja (Y) Haha, jag har bytat en del idag... Så 8)

Borde: Rensat mer på rummet...

Längtan: Till Veronika!

Grattis: Till en föredetta klasskompis :)


23.34

Jag försöker total-rensa på mitt rum nu så jag kan få mamma och pappa att ändra mitt rum från rosa-blommigt till vitt... Jag behöver nya möbler, nya tapeter och ny förvaring... Mitt rum är i rent kaos nu... Men i alla fall så rensade jag mina skrivbordslådor. Och då hittade jag en massa texter som var sjukt depprimerande! Och jag menar, dåligt är inte mitt liv! Herregud Matilda... Så jag bestämde mig för att skriva lite mer intressanta och roliga texter (Y)


Och idag har jag klippt mig :)


Ganska kort, men jag gillar't ;)

Och så har jag köpt nya byxor ;) Två par bannemaj :) Men jag orkar inte lägga upp bild på det nu ;) För då hade mitt så fina golv kommit med på bilden... Och det är mest för er skull som jag inte tar med bilden. Nu ska jag lägga upp både dagens och gårdagens.

Gos med tungan så länge :)


23.20

Dagens

Mat:
Frukost: En macka
Lunch: Mackor
Kvällsmat: Grillad fläskfilé med potatissallad
Annat: Milkshake, banan och en glass

Låt:

Klädsel:


Fullt seriös bild

Borde: Gått och lagt mig tidigare...

Längtan: Efter sängen

Grattis: Till mamma som fyller år! <3


23.14

Hej alla! Jag har hjälpt min bror med att dela ut kvällsposten idag... Så jag gick upp åtta i morse...



Och så har jag varit med Amanda Jovic! Och det var en evighet sen sisst. Gud, det var verkligen jättekul! Jag har saknat henne. Vi gjorde en milkshake vars och så kollade vi på Coco Chanel. Efter den modefilmen blev vi grymt taggade på att sminka oss lagom crazy och ta lite bilder :)





Vi är så himla söta! Haha, vi ses den 29:onde! :)



23.59

Dagens

Mat:
Frukost: Yoghurt och te
Lunch: Mackor
Kvällsmat: Sushi
Annat: Chips och tårta som jag bakade åt min mamma eftersom hon fyller år imorgon! :)

Låt:

Klädsel: Borde jag fixa ihop till imorgon...

Borde: Plockat undan frukostbrickan...

Längtan: Efter jobb och pengar ;)

Grattis: Till Victoria och Daniel :)



Puss på dom va? :)
Egentligen har jag inget emot deras bröllop. Jag tycker inte det är jobbigt eller löjligt med deras bröllop. Men det är allting runt om kring! Vem orkar göra en massa kaffekoppar osv med deras huvuden på?! Jag menar, dom blir väl inte gulligare ju mer man ser dom? Aja, sött var det!

Hångel och godnatt!


02.08

Dagens mat

Frukost: En macka utan pålägg och jordgubbar

Lunch: Lövbit med potatis, sockerärtor och örtsmör

Kvällsmat: Grillad majs, sparris, svamp och ciabatta med potatissallad. Sen också några marshmallows.

Jag failade dock och tog en glass innan... Men det var jag värd ;) Jag menar, det är ändå fredag...

Dagens låt 

Och dagens födelsedags barn, Max! Så grattis till honom. :D


01.54

Ohoho! Idag har det varit nice tycker jag! Förutom att det var lite mulet på förmiddagen... Men då kollade jag på film så det spelade ingen roll ;)

Halv sex bar det av till ICA för att handla till kvällens grillning. Jag och Hanna körde lite vegge medans Hampus och Oscar grilladae korv. Det var jättekul och efter grillningen kom Max och hans vän David och lite senare kom även Ola! Jag kanske snackar för mig själv när jag säger att det var kul men jag hoppas att alla andra också tyckte det ;)

Vi kollade på sjätte sinnet nyss. Den är lika bra varje gång. Synd bara att vissa skulle hem innan slutet...

Men nu är jag trött... Så jag ska gå och lägga mig :) Kram runt vaden!


19.52

Haha, nu ska jag då skriva vad jag har ätit idag! *skämmas...* Nej skoja, så farligt är det nog inte ;)

Frukost: Yoghurt, banan och ett ägg

Lunch: En macka med köttfärs och en med ost och sallad till det

Kvällsmat: Lax med pasta och sparris

Annat: Körsbär, jordgubbar, en banan och snart blir det grillade marshmallows! Haha, marshmallowsna är nog dagens fall men wtf ;)

Och hittills har jag (bara) gått 2,147 steg... Illa ;) Men å andra sidan så har jag varit ute och cyklat lite :) Det var dagens hälsa eller vad man ska kalla det...

Här kommer då dagens låt


14.13

Ohh! Stek i solen nu då! Hääärligt! Jag hoppas att det kanske blir något action ikväll när Hanna banana kommer hem från hennes farmor och farfar. Kanske vi drar ner till stranden. Hoppas det ;)

Men det jag egentligen skulla skriva om idag var att folk säger att världens invånare bara blir tjockare och tjockare och att vi måste göra något åt denna stora storlek på jorden. Men vi kasnke ska tänka på hur många fler som får ätstörningar med? Jag tror på balans. Lever det för många människor på denna jord, då kommer en epidemi (svin influensa etc.), ett krig, svält eller liknande för att "rensa" befolkningen. Det är liksom Darwins teori om evolutionen, den bäst anpassade överlever. Och nu börjar då jordens befolkning bli tjockare, därför får fler ätstörningar. Det är balansen jag tror på.

Så, för att skapa en bättre balans mellan tjocka och smala borde vi kanske skita i alla "sjuka skönhetsideal" och börja leva sundare! Inte kränga i sig massa glass varje dag nu på sommaren och inte dricka en massa läsk... Drick istället vatten och ät en frukt! Så det ska jag börja med nu. Inte banta, inte förtjocka mig och inte få ätstörning bara leva ett hälsosammare liv. Så varje dag ska jag skriva vad jag har ätit under dagen (ink. småätande) och hur många steg jag har gått. Och jag skriver det på bloggen för om det skulle gå ur kontroll (att jag slutar äta) så kan ni säga ifrån och få mig att skärpa mig igen.

Nu ska jag tillbaka till stekandet ;) Puss på skärten!


12.41

By the way! Jag kom på vilken låt som ska vara dagens låt! :D

 Koka-Kola Veins - The Tough Alliance


12.37

Och heeeeeeeej! Jag är världsmästare på att uppdatera min blogg! Erkänn ;) Haha... Men i alla fall så har förra veckan varit hysterisk! SKOJA! Men den var kul :D
Jag ska förmodligen säga att jag kommer lägga in bilder, men det kommer jag förmodligen inte göra så jag får se vad som händer... Kanske jag lägger upp dom på facebook. Haha men ni ska i alla fall få en helt seriös svartvit bild på mig och min fina shortdräkt 8)



Så gulligt :')

Och jag är jättetrött och jätteförkyld nu så om jag skriver som en liten retard (som jag förvisso älltid är ;D ) så har ni svaret där :D


16.23

Vi sluta, vaddå? Typ halv elva idag? Men det började regna på maskeraden så ingen orkade spela brännboll så vi fick dra hem. Men jag åt med några vänner i matsalen och eftersom jag såg ut såhär:


Så fick jag en del uppmärksamhet ;)

Och nu sitter jag och kollar på American Pie Presents the Naked Mile! Hilarious! Och, Dwight Stifler (Steve Talley), SMOKIN'! 
 



16.28

Jag och mamma ska dra oss iväg i det gråa vädert nu. Vi ska till stan för att se om, kanske, det finns en annan klänning jag kan ha på lärar middan. Eftersom den andra är lite för stor över höfterna.

Men först ska jag tala om att jag har fått reda på tre betyg idag! Det var väl sådär... Eller egentligen var det jättebra men jag hade ju satsat på MVG men det sket sig... Så jag har MVG i bild och svenska av de jag fick reda på idag. Sen har jag tagit hem min portfolio som jag har alla mina teckningar som jag har gjort på bilden. Och när jag tittar i den ser jag att jag faktiskt är bra på något...

Och så får ni dagens låt här  [play]  den spelade Hanna, Jag och Max för klassen idag. Men det var bara jag, Hanna och Krestina (vår musiklärare) som gillade den. Och förresten så tog jag med min kamera till skolan idag! Det blev inte så många bilder, men jag kanske lägger upp en eller två sen... :)


21.52

Dam da da daa!

[x] Afroperuk
[x] Platåskor
[x] Stooora solbrillor
[x] Klänning
[x] Skor
[x] Disco kläder

All done! Här har ni ett smakprov av onsdagens outfit!



Asballt, eller hur?

Men i alla fall. Amanda frågade vad det var för klänning jag ska ha på mig på lärarmiddag som är på onsdagkväll. Jag är fortfarande inte helt säker på om det är det jag ska ha men i alla fall. Här är den:



Ignorera att min cam suger och att klänningen är skrynklig så ;) Dessutom är ryggen asball!



Rauwr! Sexigt golv right? ;)

Dagens låt   Bara för att Oskar ville det... ;)

Men nu ska jag sova... Ha det!



01.40

Det var så längesedan jag la in ett inlägg så jag tänkte vafan! Nu kör jag ett snabbt innan jag går och lägger mig. Idag var jag och mamma i Malmö för att shoppa till lärarmiddan som vi ska ha på onsdag och till maskeraden som också är på onsdag. Så som vanligt så är jag ute i god tid ;)
Men jag hittade iaf maskeradsaker (disco dräkt och solglasögon från butteriks och platådojor från mammas vän) som jag kanske tar en bild på och lägger ut imorgon...
Dessutom hittade jag en asnice shorts-dress eller vad jag ska kalla det på H&M divided för 199:- Niiice!
Och så fick jag låna en klänning i brist på annat, vilket jag just nu har... Jag menar, det är fyra dagar kvar till lärarmiddan och jag har ingen klänning... Wohoo... Haha, men nu är jag allvarligt dödstrött så jag ska dra mig tillbaka!

Puss hej!


RSS 2.0